середа, 16 березня 2016 18:05

Apple iPhone 7 втратив традиційну кнопку "Home"

 

Свіжі "шпигунські" знімки відобразили нібито Apple iPhone 7 Plus, у якого відсутня традиційна кнопка "Home". Про це повідомляє видання AppleInsider, посилаючись на опубліковані знімки одного з користувачів китайської соціальної мережі.

В інтернеті з'явилися нові "шпигунські" знімки неоголошеного смартфона Apple iPhone 7 Plus. Якщо опубліковані фотографії дійсно демонструють "робочий" варіант смартфона, то новенький iPhone 7 Plus позбудеться традиційної для апаратів "яблучної" компанії кнопки "Home".

Як пише видання AppleInsider, знімки опубліковані користувачем китайської соціальнії мережі. В написі до фотографій вказується, що кнопку "Home" приховує захисне скло. Там же розташувався і сенсор відбитків пальців Touch ID.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone 7 отримає плоску камеру та парні стереодинаміки

Чутки про те, що Apple експериментує з дисплеєм, оснащеним сенсорними елементами, існують вже давно, проте досі не було ніякого підтвердження того, що подібну технологію втілять у новому гаджеті компанії.

Нагадаємо, зображення прототипу iPhone 7 потрапили в інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Apple iPhone 7 втратив традиційну кнопку "Home"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути