вівторок, 01 березня 2016 14:04

iPhone 7 отримає плоску камеру та парні стереодинаміки

iPhone 7 отримає плоску камеру та парні стереодинаміки

У iPhone 7 з'явиться нова камера, що не порушує силует пристрою, а також парні стереодинаміки. Про це з посиланням на японське видання Mac Otakara повідомляє MacRumors.

З корпусу смартфона зникнуть пластикові смуги, за якими на шостому поколінні гаджетів розташовуються антени, і роз'єм для навушників. Товщина нового пристрою складатиме 6,1 мм, що на 1 мм тонше поточної версії. Це стане можливим завдяки зменшеному у розмірах Lightning-порту, який при цьому сумісний з існуючими периферійними пристроями та кабелями.

Японське джерело спростовує відомості про те, що iPhone 7 отримає водонепроникний корпус з нового сплаву. Видання також зазначає, що не володіє інформацією про наявність подвійної камери в смартфоні, повідомлення про яку з'явилися в інтернеті на початку 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явились фотографії рамки нового iPhone 7

Кнопка з корпусу iPhone камера — одне з найбільш спірних дизайнерських рішень Apple. На поточний момент вона присутня у двох продуктових лінійках: iPhone 6 і iPhone 6s.

Нині момент iPhone 7 офіційно не анонсували. Очікується, що сьоме покоління пристроїв представлять в кінці 2016 року. ЗМІ припускають, що в ході наступної презентації, наміченої на 15 березня, Applе оголосить про випуск iPhone SE — оновленої 4-дюймової версії гаджета.

Нагадаємо, суд підтримав Apple у позові ФБР стосовно злому iPhone.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 7 отримає плоску камеру та парні стереодинаміки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути