четвер, 23 жовтня 2014 16:49

Американець мало не згорів через iPhone 6, який спломенів у кишені

У американця Філіпа Лектера в результаті ДТП в кишені загорівся iPhone 6. Про це потерпілий розповів журналістам місцевого відділення телеканалу Fox.

Філіп разом з родиною прямував додому після матчу місцевої футбольної команди Університету Арізони і вирішив скористатися послугами рикші. По дорозі їх транспортний засіб потрапив у невелике ДТП, а Лектер сильно вдарився ногою. Потерпілий відчув біль в кишені штанів і згадав, що там лежить його iPhone 6.

"Полум'я запалило штанину, а дим йшов прямо з кишені. Якщо б я його не витягнув, то згорів би", - вважає Філіп. Молодик вихопив смартфон, який в результаті удару зігнувся і почав горіти. Філіп кинув телефон на землю і загасив його.

На щастя, Лектер відбувся лише опіком другого ступеня і зіпсованими штанами. Після інциденту молодий чоловік відніс пристрій в сервісний центр, де співробітники поміняли згорілий апарат на новий.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Американець мало не згорів через iPhone 6, який спломенів у кишені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути