пʼятниця, 02 грудня 2016 15:29

Айфони рятуватимуть життя

Айфони рятуватимуть життя

Apple оснастить Айфон спеціальними датчиками для запобігання технічним загрозам. Смартфон матиме датчики кисню, озону, вологості, вуглекислого газу, хімічних і біологічних речовин тощо.

За допомогою цих сенсорів iPhone рятуватиме життя людей. Наприклад, зможе виявити задимлення і попередити про це власника або одразу викликати пожежну службу. Технологія передбачає інтеграцію iOS-пристроїв з системою пожежогасіння, тому вони можуть самостійно вмикати звукову сирену або зв'язатися з іншими приладами, передає GoGetNews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфони і планшети в Україні лише за рік дешевшають у 3-4 рази

iPhone вловлюватиме інфрачервоне випромінювання, котре відбивається від часток диму і посилатиме ці імпульси на фотоприймач. Він передасть їх на лічильник, в якому зазначена допустима міра задимлення. При перевищенні встановленого порога, смартфон видаватиме сигнал "Пожежа".

На честь свого 10-річчя Apple випустить 2017-го новий iPhone 8. Його фронтальна і задня панелі будуть у скляному корпусі. Крім того, вперше iPhone 8 вийде одразу в трьох розмірах: моделі з екраном 4,7 і 5,5 дюйма доповнить нова, 5-дюймова версія.

Зараз ви читаєте новину «Айфони рятуватимуть життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути