середа, 22 серпня 2012 02:17

Зловмисники не змогли прогодувати викраденого кота

Зловмисники не змогли прогодувати викраденого кота
catsbreeds.net

В Австрії викрадачі кота повернули його господарям через два тижні після того, як забрали, пише Orange News. Як припустили в поліції, мейн-кун на прізвисько Купідон виявився занадто зажерливим, і зловмисники не зуміли його прогодувати.

Купідон пропав, коли гостював у матері своєї господині, Стефані Фрей. Тварину викрали, коли вона знаходилася у сусідньому з будинком садку. Господарі тварини звернулися у поліцію і співробітники правоохоронних органів стали шукати Купідона.

Тим не менш, допомога поліції власникам мейн-куна не знадобилася - незабаром Стефані виявила свого вихованця у будинку. За словами господині кота, вона вийшла викинути сміття, залишивши двері в будинок відкритими, а коли повернулася, знайшла Купідона у вітальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кішка врятувала будинок від пожежі

Примітно, що будинки Фрей і її матері знаходяться на відстані дев'яти кілометрів один від одного. Ймовірно, викрадачі повернули кота за адресою Стефані, оскільки саме він записаний на бирці його нашийника.

На думку поліцейських, кота повернули або через його апетит, або через те, що викрадачам виявилася не під силу турбота про таку велику тварину.

Довжина тіла дорослого мейн-куна, як правило, перевищує метр (максимальна довжина становить 1,23 метра). Деякі дорослі особини важать більше десяти кілограмів. Як відзначають експерти, здоровий мейн-кун з'їдає в три-чотири рази більше, ніж звичайний домашній кіт, надаючи перевагу при цьому свіжим продуктам замість сухого корму.

Зараз ви читаєте новину «Зловмисники не змогли прогодувати викраденого кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути