вівторок, 18 вересня 2012 17:48

Жителі Бейруту перетворили сходи міста на барвисту веселку
21

Фото: Фото: dihzahyners.tumblr.com

Жителі будь-якого, навіть найбільш красивого в світі міста, напевно хотіли б, щоб простір їх проживання був ще більш барвистим і незвичайним. Так жителі Бейрута з ініціативи творчого об'єднання Dihzahyners вирішили своїми руками зробити своє місто яскравішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Англії знайшли перший у світі кольоровий кінофільм

Бейрут - модерне місто, справжня прикраса Близького Сходу. Але яскравості і трохи вуличної імпровізації і йому не завадило б. Подібною модернізацією зовнішнього вигляду і зайнялися учасники арт-колективу Dihzahyners і самі мешканці столиці Лівану. Акція називалася Paint up! і суть її полягала в розмальовуванні в яскраві кольори декількох міських сходів. Перші з них, що складаються з 73 сходинок, знаходиться в бейрутському районі Мар Михаїл. На їх перетворення в художній об'єкт у учасників Dihzahyners і групи волонтерів пішло близько семи годин і кілька десятків літрів фарби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іспанії голяка протестували проти знущання над биками

За цей час сходинки отримали яскравий геометричний візерунок, перетворившись із сірої, непоказної конструкції в одне з прикрас району Мар Михаїл і всього Бейруту.

Озброївшись успіхом першої акції Paint up!, творче об'єднання Dihzahyners вирішило не спинятися на досягнутому. Адже в Бейруті існує ще величезна кількість інших, недоторканих сходів і велике число людей, які готові їх прикрасити.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Бейруту перетворили сходи міста на барвисту веселку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути