понеділок, 17 жовтня 2011 17:47

За абонемент на відвідування атракціонів американці поїдали тарганів

За абонемент на відвідування атракціонів американці поїдали тарганів

Парк розваг Six Flags Over Georgia в американському штаті Джорджія провів серед відвідувачів конкурс з поїдання шиплячих мадагаскарських тарганів, повідомляє WGCL. Захід відбувся в суботу, 15 жовтня.

Головним призом у гастрономічному змаганні стали абонементи на відвідування парку розваг у 2012 році. У конкурсі взяли участь кілька десятків людей, яким було необхідно з'їсти таргана, загорнутого в коржик.

Як повідомляє CBS Atlanta, за бажанням можна було вибрати смаковий наповнювач для таргана - мексиканську заправку або барбекю. Попередньо комахи були перевірені на безпеку співробітниками відомства з охорони здоров'я.

Поїдання тарганів стало частиною "Жахливого фестивалю", який проводиться з 1 жовтня. Програма фестивалю розписана до 30 жовтня.

Вартість абонементу на 2012 рік у Six Flags Over Georgia становить 64 долари 99 центів. За абонементом можна відвідувати парк без обмежень, а також отримувати знижки на різні товари та послуги на його території.

Шиплячі таргани є ендеміками Мадагаскару. Вони мешкають у тропічних лісах і харчуються напівгнилими рослинами й грибами. Назву отримали за звук, який видають при догляді за представником протилежної статі: якщо під час шлюбних ігор потривожити комаху, вона почне видихати повітря через стигми, видаючи звук, що нагадує шипіння змії. Дорослий тарган досягає в довжину 9 сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «За абонемент на відвідування атракціонів американці поїдали тарганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути