середа, 24 квітня 2013 17:06

Висміяна в мережі дружина футболіста, відмовилася від титулу "Міс Росія-2012"

Висміяна в мережі дружина футболіста, відмовилася від титулу "Міс Росія-2012"
Інна Жиркова. Фото: ria.ru

Переможниця конкурсу "Місіс Росія-2012", дружина футболіста Юрія Жиркова Інна відмовилася від свого титулу після скандального телеінтерв'ю журналісту Борису Соболєву і його бурхливого обговорення в інтернеті.

Чотирнадцятого квітня в ефір "Росії 1" вийшла програма Соболєва, куди увійшло інтерв'ю з Жирковою. Бесіда з дружиною футболіста викликала широке обговорення в соцмережах і ЗМІ, зокрема, тому що вона не змогла відповісти на ряд простих питань, в тому числі, хто такі Агнія Барто та Самуїл Маршак.

Піар-менеджер півзахисника "Анжи" Юрія Жиркова Дар'я Арсланова заявила тоді, що, на її думку, Соболєв сфабрикував інтерв'ю Жиркової, вирізавши потім всі її правильні відповіді. Пізніше кореспондент ВГТРК заявив, що бесіда з дружиною футболіста не піддавалася монтажу, який би спотворював сенс її висловлювань. За словами телеведучого Андрія Малахова, протягом двох тижнів Інна зберігала мовчання. У середу в ефірі програми "Пусть говорят" прозвучала заява Жиркової про те, що вона відмовляється від титулу.

"За останні 10 днів я дізналася дуже багато нового про себе. Півроку тому мені вручили цю корону" Місіс Росія ", я чесно і щиро боролася за неї. Але дізнавшись всю таємницю про конкурси краси, я прийняла рішення. Я не хочу асоціюватися ні з короною, ні з тим, що її оточує. У дитинстві мене вчили бути щирою, і якщо хоч у когось є сумніви у моїй перемозі, то мені не потрібна ця корона. Для мене найголовніше моя сім'я - мій чоловік, мої діти і їх спокій ", - сказала Жиркова.

Вона також додала, що корона повинна дістатися тій, хто "щиро вірить у казку і цієї казки гідний". На думку Жиркова, титул слід передати іншій учасниці конкурсу Марії Падіаровой, у якої шестеро дітей.

"Вона дуже хотіла перемоги у цьому конкурсі і дуже хотіла квартиру", - додала Жиркова. У свою чергу, Падіарова в ефірі телепрограми "Пусть говорят" також відмовилася від корони.

Зараз ви читаєте новину «Висміяна в мережі дружина футболіста, відмовилася від титулу "Міс Росія-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути