вівторок, 16 квітня 2013 18:17

Інна Жиркова пояснила сенс скандального інтерв'ю бажанням "змінити чиїсь життя на краще"

Інна Жиркова пояснила сенс скандального інтерв'ю бажанням "змінити чиїсь життя на краще"
Інна Жиркова не змогла відповісти на елементарні питання. Фото: livejournal.com

Інна Жиркова, скандальне інтерв'ю якої стало хітом в інтернеті, вирішила розповісти, що у неї в житті все добре, повідомляє Чемпионат.com.

"Звертаюся до всіх, кому дорога Росія і небайдуже її майбутнє. До всіх, хто хоче зробити свою країну кращою, але не вирішується проявити себе в силу якихось обмежень. У 2012 році я завоювала титул "Місіс Росія - 2012". Я вдячна за надану мені довіру і за дану можливість реалізувати задумане. Мені 23 роки, я заміжня, я мама двох дітей: чотирирічного сина і дворічної дочки", - зазначила Жиркова.

"Володіючи титулом "Місіс Росія" і користуючись підтримкою свого чоловіка Юрія Жиркова, я можу більш цілеспрямовано здійснювати спонсорську та громадську діяльність, виявляючи цим свою соціальну позицію. Мені пощастило - незважаючи на мій молодий вік, я вже можу пишатися не тільки статусом дружини і матері двох дітей, а й статусом, завдяки якому я можу змінити чиїсь життя на краще", - сказала дружина футболіста.

Також Інні Жирковій дуже шкода, що за її намірами журналісти змогли знайти собі тільки нішу для демонстрації своєї ораторської майстерності та висвітити недосконалість нашої системи модельного бізнесу.

Нагадаємо, Інна Жиркова не змогла відповісти на прості запитання, наприклад, чи обертається Земля навколо Сонця.

Зараз ви читаєте новину «Інна Жиркова пояснила сенс скандального інтерв'ю бажанням "змінити чиїсь життя на краще"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути