пʼятниця, 09 серпня 2013 15:11

"Ваш улюблений фільм - "Броненосець Потьомкін" - американців вчать завойовувати серця слов'янок

"Ваш улюблений фільм - "Броненосець Потьомкін" - американців вчать завойовувати серця слов'янок
Малюнок: wikihow.com

"Кожен чоловік мріє зустріти росіянку чи українку. - пише розважальний портал WikiHow. - Вони чудові, авантюрні і завжди готові повеселитися; втім їх тому найважче розкрутити на спілкування ніж інших дівчат."

Автор статті пропонує ряд порад, завдяки яким хлопець успішно познайомиться з росіянкою чи українкою і почати з нею зустрічатися.

"Слід шукати у правильних місцях: перш за все їдьте в Росію чи Україну, росіянок та українок можна також знайти у пострадянських країнах — наприклад, Латвії, Естонії чи Білорусі. В Америці — це місця, де зосереджені великі іммігрантські спільноти, особливо Нью-Йорк та Нью-Джерсі. Майже кожне велике місто має російську громаду, якщо добре пошукати — походіть по ресторанах і клубах у своєму місті. Наприклад у Нью-Йорку на Брайтон-біч знайдете багато чарівних росіянок. У фейсбуці завжди є спільноти з подіями для росіян — приєднуйся до них. Шукай на сайтах знайомств. Якщо хочеш зустріти саме росіянку чи українку — шукай справді красивих дівчат з такими іменами як Катя, Маша, Ірина, Таня, Ольга або Саша.

Як знайти визначити росіянку чи українку за зовнішнім виглядом? Перш за все шукай занадто чепурних. Шкіряні штани, високі підбори, блискучі топи і масивні сережки у будь-який час дня, навіть якщо вона просто вийшла на каву — саме росіянки і українки вдягаються так, оскільки вони пишаються тим, що мають чудовий вигляд за будь-яких обставин. Також - доглянуте волосся та нормальний макіяж. Часто росіянки та українки — це високі стрункі білявки з блакитними очима та красивими вилицями. Вважай, що багато росіянок у Америці — це єврейські іммігрантки і можуть мати різну зовнішність — зокрема каштанове волосся та карі очі. Вони так само дуже красиві.

Росіянки та українки не посміхаються весь час поспіль. Дуже добрі, великодушні і з фантастичним почуттям гумору, вони не будуть щоразу розпливатися у посмішці, вигукуючи "Як справи?" аби-кому. Спершу ти маєш завоювати довіру.

Як розпізнати росіянку чи українку у розмові?

Ці жінки горді своїм походженням і у перші 5 хвилин спілкування, напевно, самі скажуть звідки вони. Але навіть якщо цього не сталося — дізнатися не важко. Якщо вона питає, які у тебе плани на Новий рік, навіть якщо надворі серпень. Якщо вона розповідає про свою улюблену сім'ю, особливо про бабусю, і, зазвичай, живе з родиною. Якщо вона питиме горілку замість текіли, віски чи будь-якого іншого міцного алкогольного напою. Якщо вона час від часу каже, що її тато — найкращий чоловік у світі. Якщо вона займалася гімнастикою, танцями або грає на піаніно; футбол чи хоккей — найулюбленіший вид спорту в її родині, вона зазначає, що в чогось є "душа". Якщо вона закочує очі чи хитає головою на щось, що роблять американці."

Автор пише також, що чоловік мусить бути впевненим у собі — росіянки та українки не люблять витрачати час на те, щоб казати своєму чоловікові, який він чудовий. Чоловік має знати, хто він такий і чим займається вже на час зустрічі з такою дівчиною. Не менш важливим є почуття гумору. Також слід показати м'якість душі, але лише трошки — впевнений у собі чоловік із почуттям гумору, який не менш впевнено стоїть на ногах, а у потрібну мить покаже, що має й чутливу сторону — обов'язково вразить слов'янську дівчину. Це може бути любов до старших у родині, братів та сестер, турбота про домашніх тварин.

Також автор зазначає, що, хоч це й важко, та треба розуміти різницю між росіянкою та українкою, додається також невелика справка про те, відколи Україна стала самостійною державою.

"Першим кроком до відчуження росіянки чи українки буде ваше нерозуміння цієї різниці, - зазначає автор статті. - Здебільшого українки вважають себе українками, але в жодному разі не слід казати українці "Чому ти соромишся того, що ти з України?". Це складна тема, краще її не чіпати".

Автор також радить вчити російську або українську мови — цим дівчата точно будуть вражені. Також чоловікам радять вивчити російську та українську кухню, у якій головне місце посідають сметана, борщ та овочі, але слід також оцінити салат "олів'є", млинці з ікрою та чорний хліб. Автор навіть радить стати вегетаріанцем, щоб остаточно вразити слов'янку.

Серед улюблених письменників найліпше назвати Чехова, Достоєвського і Толстого, а фільм - "Броненосець Потьомкін".

Такі дівчата люблять помірні компліменти, не слід розпитувати їх забагато про батьківщину або розповідати про колишні подвиги в особистому житті. Йдучи на побачення з росіянкою чи українкою, слід бути пунктуальним і охайним джентельменом, прийти з квітами. Не треба дивуватися, якщо дівчина трохи запізниться — мати такий чудовий вигляд це важка робота!

На додачу автор також не радить зв'язуватися з росіянками та українками для легкої інтрижки: "Своєю поведінкою ви завдасте їй болю і вас вважатимуть великою свинею."

Зараз ви читаєте новину «"Ваш улюблений фільм - "Броненосець Потьомкін" - американців вчать завойовувати серця слов'янок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути