четвер, 13 жовтня 2011 14:34

У Великій Британії видають сертифікат за усиновлення цибулі

У Великій Британії видають сертифікат за усиновлення цибулі

Компанія домогосподарок з англійського графства Кент заснувала агентство з усиновлення маринованої цибулі, пише Metro. Ідея відкрити незвичайну компанію з'явилась у Дайан Коннор і трьох її подруг у зв'язку з тим, що всі вони потрапили в скрутне фінансове становище.

За словами Коннор, вона та її приятельки придумали бізнес-модель агентства з усиновлення цибулі, коли сиділи в пабі й пили спиртні напої. "Ми обговорювали питання про те, які незвичайні предмети можна було б "усиновити" в благодійних цілях. І тут один чувак говорить щось типу 'Ну, ви також можете усиновити мариновану цибулю'", - розповіла 46-річна жінка.

Після розмови в пабі Коннор всерйоз задумалась над дещо абсурдним зауваженням члена її компанії, і вирішила, що ідею з усиновленням цибулі можна втілити в життя. Через деякий час Коннор з подругами зуміли роздобути статутний капітал і відкрили цибульне агентство.

Компанія, що надає своїм клієнтам зберегти "життя" маринованим цибулинам, працює в Мережі за адресою adoptapickledonion.com. На сайті зазначається, що будь-хто може допомогти маленькій цибулині почати нове, щасливе життя, замість того, щоб бути з'їденою.

Adoptapickledonion.com надає своїм клієнтам можливість вибрати цибулину на усиновлення, після чого заповнити відповідну форму на сторінці покупки. Врятувати цибулю можна у зв'язку з якимось особливим випадком: наприклад, до дня народження друга, весілля, заручин або інших подібних подій.

При замовленні рятівник цибулі отримає сертифікат на усиновлення, фотографію щасливої (на сайті сказано, що обрана цибуля буде врятована спеціальної поліцією Розсолу), а також вітальну листівку з портретом овоча. Усиновлення цибулини обійдеться майже в 7 фунтів (близько 8 євро).

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії видають сертифікат за усиновлення цибулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути