четвер, 29 жовтня 2015 13:05

У сосисках для хот-догів знайшли людську ДНК

У сосисках для хот-догів знайшли людську ДНК

Нове дослідження американських фахівців показало, що в хот-догів і людей є дещо спільне, а саме: частини ДНК. Крім того, у багатьох сосисках виявили харчові компоненти, яких там не повинно бути.

Дослідження на території США провела компанія "Clear Food Labs", а про висновки експертів розповіло видання "The Telegraph". Журналісти відразу заспокоїли громадськість: про вживання в їжу людської плоті розмова, звичайно, не йде. Однак висновки дослідження свідчать про антисанітарію. Як відомо, у той чи інший продукт можуть потрапляти рідини організму людей, наприклад, слина. Усього, як вважають експерти, людську ДНК містять 2% вироблених на території США сосисок і хот-догів.

При цьому дві третини випадків виявлення ДНК людини припадають на вегетаріанські сосиски. Цікаво й те, що останні (всупереч тому, що написано в "складі") у 10% випадків містять м'ясо. Також були виявлені випадки, коли сосиски з птиці містили певний відсоток свинини.

Зараз ви читаєте новину «У сосисках для хот-догів знайшли людську ДНК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути