понеділок, 12 січня 2015 12:28

У 25 країнах світу люди прокотилися у транспорті без штанів

У 25 країнах світу люди прокотилися у транспорті без штанів

В європейських і американських містах відбувся щорічний флешмоб "У метро без штанів" (No Pants Subway Ride). У Нью-Йорку близько чотирьох тисяч осіб прокотилися в метро в одній спідній білизні, повідомляється на сайті організаторів флешмобу.

"Чотирнадцята щорічна акція No Pants Subway Ride пройшла у Нью-Йорку при температурі 32 градусів (за Фаренгейтом - близько нуля за Цельсієм). Більше чотирьох тисяч учасників зібралися у кількох місцях зустрічі по всьому місту і рушили до Юніон-сквер, - йдеться на сайті організаторів. - Цей захід також відбувся у 60 містах у 25 країнах по всьому світу".

Захід організовує нью-йоркська група пранкерів Improv Everywhere. Учасників флешмобу, що зважилися вийти на вулицю без штанів або спідниць, організатори просять вести себе якомога більш природно. А на питання "де ваші штани?" відповідати просто: "Забув". Примітно, що щорічна подія, в якій бере участь все більше і більше народу, почалася в 2002 році з акції сімох людей.

На YouTube вже з'явилися ролики, зняті в цьому році. Румунські ЗМІ зафіксували, як жителі Бухаресту роздягаються прямо в метро, щоб приєднатися до акції. Жителі Риги прокотилися без штанів і в наземному транспорті, а також пройшлися по магазинах. У них, судячи з усього, теж було досить прохолодно, але погода їх не налякала.

Зараз ви читаєте новину «У 25 країнах світу люди прокотилися у транспорті без штанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути