пʼятниця, 26 грудня 2014 14:10

ТОП-29 найкрасивіших злочинців в історії
29

В кінці червня 2014 р. поліцейські  затримали групу злочинців за збройне пограбування. Але ніхто з правоохоронців не припускав, що публікація фото одного з них в соціальних мережах викличе справжній шквал емоцій у жіночого населення.

У коментарях до публікації дамочки писали, щоб цей "поганий хлопчик" в наступний раз увірвався саме в їх будинок, а чоловіки залишали лише гіркі зауваження про падіння моралі в сучасному суспільстві.

Через дуже короткий час після того, як красень прокинувся знаменитим, з ним підписало контракт модельне агентство Blaze Models на 30 тисяч доларів, і тепер він представляє модні бренди.

Герой жіночих сердець Джеремі Мікс одружений, має сина і стверджує, що давно зав'язав із злочинним минулим заради сім'ї, зброєю володіє виключно для самозахисту, а в затриманих виявився через поліцейські стереотипи і татуювання (що примітно, його татуювання у вигляді сльози означає причетність до вбивства). Але "його вина хіба що в сексуальності першої ступені", як стверджує одна з прихильниць.

Дивіться в галереї добірку фото найчарівніших і найкрасивіших злочинців.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-29 найкрасивіших злочинців в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути