понеділок, 30 березня 2015 16:08

Супергерої в труні - суперечливий проект аргентинського фотографа
11

Історія Супермена. 75-річний чоловік, на ім'я Нестор, кілька років тому став вдівцем. Він прожив у шлюбі зі своєю дружиною 41 рік, а після її втрати, вирішив не зневірятися і продовжувати жити в пам'ять про кохану дружину. Чоловік не лише подався в спорт, але й став посилено займатися акторською майстерністю, вокалом і танцями.
Історія Білосніжки. 94-річна Корнелія мати 12 дітей (6 з яких вона втратила) все життя прожила в селі, присвятивши себе нелегкій праці та турботі про сім'ю. Незважаючи на всі пережиті труднощі, вона не втратила почуття гумору і віру у світле майбутнє.

Супергерої надихали хлопчиків на подвиги ще в дитинстві, коли вони читали комікси і дивилися про них фільми, а казкові принцеси наснажували дівчаток своїми ніжними й тендітними образами. Але у кожної казки буває кінець.

"Not About Death" ("Не про смерть"), - це суперечлива серія фотографій, в якій персонажі коміксів і казок - представлені мертвими.

Аргентинський фотограф Роміна Рессіа (Romina Ressia) таким чином, хотіла показати те, що ці люди з вельми нелегкою долею, навіть посмертно залишаться героями для своїх близьких.

Зараз ви читаєте новину «Супергерої в труні - суперечливий проект аргентинського фотографа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути