вівторок, 30 серпня 2016 12:08

Соковитий персик та зваблива полуниця: 12 знаків зодіаку

Соковитий персик та зваблива полуниця: 12 знаків зодіаку

Фруктовий знак зодіаку жінки уособлює її внутрішню сутність, підхід до любові та сексуальних насолод.

Овен: дівчина-Ананас

Вона володіє великим сексуальним темпераментом та оригінальною фантазією. Її збуджують сюрпризи та екстрим, вона любить дивуватися

Телець: дівчина-Полуниця

Молода Полуниця сильно залежить від комфорту, обожнює красиві наряди та всілякі подарунки. "Полуниця з вершками", знає всі тонкощі зваблювання протилежної статі та навіває думки про найвишуканіші сексуальні насолоди.

Близнюки: дівчина-Вишня

Вишня, жінка-загадка, жінка-сюрприз, чого вона хоче - одвічне, невичерпне питання. Кожна Вишенька точно мріє бути в шоколаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені з'ясували коли і чому розлучаються подружжя

Рак: дівчина-Гарбуз

Цей знак - найбільш соковитий. Молода "Динька" ще не має настільки жіночних, м'яких якостей та може проявляти стервозність. Чого не можна сказати про зрілий та солодкий "Гарбуз" - сама суть жінки, яка є теплою і затишною в усіх відношеннях.

Лев: дівчина-Апельсин

Яскрава та багатогранна особистість, з самовдоволеного Грейпфрута вона може перетворитися в ніжну ароматну Мандаринку або злий Лимон. Апельсин очікує чоловіка з активною життєвою позицією.

Діва: дівчина-Виноград

Трохи натхнення та жінка-Виноград з ентузіазмом захоплюється чуттєвою сферою любові. Розтягує задоволення, їй потрібні тривалі відносини.

Терези: дівчина-Персик

Це класичний символ молодості та краси. Словом, "їсти" жінку-Персик - одне задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій загубив свою наречену на дорозі

Скорпіон: дівчина-Банан

З нею хочеться здійснити найоригінальніші сексуальні фантазії. Їй протипоказаний чоловік сором'язливий, який не зможе оцінити її багатий сексуальний потенціал.

Стрілець: дівчина-Гранат

Жінка-Гранат по натурі оптимістка та кожну проблему вміє сприймати, як елемент пізнання світу. Володіє такою внутрішньою силою та енергією, що навіть самотня леді-Гранат може залишатися найбільш самодостатньою жінкою з усіх зодіакальних Знаків.

Козеріг: дівчина-Яблуко

Жінка-Козеріг часто здається недоступною. Не будучи відкинутим, чоловік зможе пробудити сексуальність цього Яблучка з кислинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 оголених жінок боряться зі стереотипами краси

Водолій: дівчина-Слива

Дівчата-Сливи можуть бути різкими, незалежними та волелюбними. Більш стигла Слива притягує чоловіків та огортає своїм теплом, як східних естетів.

Риби: дівчина-Груша

Жінка-Груша володіє складною психологією, трохи сумна та пасивна. До неї потрібен особливий підхід. Навіть не роблячи спроб флірту, вона вміє бути бажаною та звабливою.

Зараз ви читаєте новину «Соковитий персик та зваблива полуниця: 12 знаків зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути