вівторок, 26 липня 2016 14:24

Скульптор створив Арнольда Шварценеґґера та Аль Пачіно з цвяхів
5

Арнольд Шварценеггер
Фото: infomaniya.com
Жан-Клод Ван Дамм
Аль Пачіно

Скульптор Маркус Левайн створює витвори мистецтва за допомогою цвяхів та молотка. Автор зображує людей та тварин на величезних полотнах. Для основи він використовує дерев'яні панелі, пофарбовані в білий колір. Кожна робота займає кілька тижнів, іноді місяців.

"Мені особливо цікаві лінії людського тіла. Подобаються те, як витончено можуть танцюристи знайти позу, в якій наше тіло особливо прекрасне, "- каже Маркус. - Моєю початковою ідеєю було просто знайти застосування цвяхів та зробити щось таке абстрактне. Всю мою увагу привернуло те, як брутальні металеві цвяхи можуть передати м'які вигини людського тіла. У мене зайняло кілька років, щоб домогтися майстерності та втілити свої ідеї в реальність, не витрачаючи на це зайвий час."

Крім абстрактних людських фігур Маркус Левайн створив з цвяхів кілька картин відомих людей: портрет Арнольда Шварценеггера, Жан-Клода ван Дамма, Аль Пачіно.

"Мої роботи все ще мають частку абстрактного мистецтва. Втім, я намагаюся використовувати цвяхи не просто як засіб передачі ідеї, а як частина цього мистецтва. В інших роботах я поєдную їх з різними матеріалами, такими як: дуб, сталь, камінь. Ще для моїх робіт дуже велику роль грає світло. Іноді сприйняття скульптури сильно відрізняється від того, як на неї падає світло", - розповідає скульптор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка створює моторошні людські скульптури з ляльок

Зараз ви читаєте новину «Скульптор створив Арнольда Шварценеґґера та Аль Пачіно з цвяхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути