пʼятниця, 05 серпня 2011 10:42

Найдорожча пляшка горілки коштує $ 3,7 млн

Найдорожча пляшка горілки коштує $ 3,7 млн

Екстравагантний напій називається "Billionaire Vodka", тобто "горілка для мільярдерів". Продукт випущений на ринок фірмою "Леон Веррес", яка спеціалізується на очищенні гаманців від "жадібних мільйонів" і вже прославилась своїм найдорожчим у світі шампанським.

Судячи з немудрого слогану "Добре бути королем", алкогольний напій можна подати, як дорогий подарунок диктатору, що вживає спиртне, монарху, циганському барону або просто як хабар губернатору. На закуску слід подавати філе золотих рибок пряного посолу із золотої бочки.

Пляшкою горілки для мільярдерів від "Леон Веррес" можна впитися на смерть, бо її об'єм - 5 літрів. За словами виробника, в горілка "Ноліто" найчистіша та найм'якша горілка на планеті, виготовлена ??за російської рецептом. Спирт вигнаний із пшениці, вода відфільтрована енну кількість разів і пропущена через шар діамантів, які в сумі кошутють кілька мільйонів доларів. Мабуть, у момент контакту з алмазами горілка набуває своєї дорогоцінної ціни та смаку королівської розкоші.

Для оздоблення пляшки використовувались 3000 натуральних діамантів і синтетичне хутро, тому що "Леон Веррес" вважається активістом боротьби за права тварин.

До товару додаються спеціальні рукавички, в яких слід тримати пляшку під час використання.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожча пляшка горілки коштує $ 3,7 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути