четвер, 14 червня 2012 09:45

Поліція підірвала авто туриста, який пішов дивитися Букінгемський палац

Лондонські поліцейські з міркувань безпеки підірвали автомобіль, припаркований британським туристом в безпосередній близькості від адміністративних будівель в центрі міста.

Житель Ньюкасла Німа Хоссейні Разі приїхав до Лондона в середу всього на добу, щоб оглянути визначні пам'ятки міста, в якому ніколи раніше не бував. Турист завважив, що гальма його автомобіля Ford Mondeo несправні, коли проїжджав неподалік від площі Парламенту.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Колумбійці розчавили своїми тілами 15 тонн помідорів

Разі, незнайомий з правилами паркування в місті, зупинив автомобіль на відстані усього кількох метрів від будівлі Палати громад і Вестмінстерського абатства. Викликавши сервісну службу, він відправився на екскурсію в Букінгемський палац, розташований неподалік.

Побоюючись санкцій за парковку в недозволеному місці, Разі про всяк випадок, залишив під лобовим склом записку, в якій пояснював, що автомобіль зламаний і просив не штрафувати його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місце в готелі для рослин коштує 5 гривень

Залишена без нагляду машина привернула увагу перехожого, і той викликав поліцію. Прибулі на місце співробітники антитерористичного відомства оточили площу і евакуювали людей. Для того щоб знешкодити бомбу, яка імовірно могла перебувати в автомобілі, поліцейські організували контрольований вибух.

Слідом за вибухотехніками на місце події прибули співробітники автоінспекції і, незважаючи на записку, залишену Разі, таки виписали йому штраф за неправильну парковку.

Тепер чоловік має намір вимагати від лондонської поліції відшкодування збитку або надання нового транспортного засобу, щоб дістатися додому.

Зараз ви читаєте новину «Поліція підірвала авто туриста, який пішов дивитися Букінгемський палац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути