понеділок, 21 вересня 2015 13:26

Новим інтернет-хітом став ролик з танцюючими під "Uptown Funk" кіногероями

Новим інтернет-хітом став ролик з танцюючими під "Uptown Funk" кіногероями

В Мережі з'явився відеоролик, змонтований з уривків різних кінострічок і покладений на композицію Uptown Funk. За 10 днів відео набрало майже 3,5 млн переглядів на YouTube.

Творці змусили героїв майже сотні відомих американських і французьких фільмів танцювати під хіт Марка Ронсона, повідомляє Lenta.ru.

В такт пісні рухаються містер Бін, боксер Роккі Бальбоа, Брюс Всемогутній, мандрівник у часі Марті Макфлай, поліцейський Старскі і його колега Хатч, спокусник Хітч, Людина-павук, стриптизер Супер Майк, гангстер містер Блондин, Ангели Чарлі, сурикат Тімон і його друг бородавочник Пумбу, місіс Даутфайр, Форрест Гамп, Мері Поппінс, журналіст Борат, суперагент Остін Пауерс, а також герой Чарлі Чапліна з "Золотої Лихоманки".

Нагадаємо, Uptown Funk - пісня Ронсона і американського музиканта Бруно Марса, випущена 10 листопада 2014 року. Сингл зайняв перше місце в чартах Великобританії, Канади, США та інших країн.

Зараз ви читаєте новину «Новим інтернет-хітом став ролик з танцюючими під "Uptown Funk" кіногероями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути