неділя, 08 листопада 2020 17:09

Настає золота пора: астрологічний прогноз на тиждень

  Втома мине, а стосунки налагодяться - прогнозує астролог
Втома мине, а стосунки налагодяться - прогнозує астролог

Астролог Рената Раєвська дала астрологічний прогноз на найближчий тиждень - з 9 по 15 листопада 22 року.

"Настає золота пора! Гонка за чимось важливим і потрібним поступово перейде в легке досягнення мети. Так, намагалися рік, пора збирати результати! Цей тиждень буде повільним гальмуванням і переходом з чорного тунелю в сонячне, доступне для огляду майбутнє", - радує астролог.

"У понеділок і вівторок голова почне працювати швидше, з'явиться тонус у м'язах, лінива втома мине, а слабкість (якщо хто страждає) змінить бадьорість. Головне - не забудьте допомогти зіркам і дати удар вітамінами по організму. У понеділок найщаслтвіший час з 16:00-18:00, тому, якщо ви плануєте щось важливе, пов'язане з грошима, переговорами або покупками, намагайтеся встигнути в цей час.

У середу вас чекає щасливий день. З'єднання благородного і щедрого Юпітера не дадуть вам просто так "піти" без подарунків. Вам можуть зробити довгоочікувану пропозицію, або ви знайдете те, що завжди хотіли купити за велику знижку. Для експерименту можна купити лотерейний квиток. В цілому, хвилини радості.

У четвер і п'ятницю у вашому особистому житті почнуться зміни. Якщо у вас грози з партнером, то все стане на свої місця, а підведе до цього все той же Юпітер. Якщо ваш благовірний тримав вас в незрозумілій ситуації, або просто відносини почали котитися вниз - у другій половині тижня все начебто розвіється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп

Цими вихідними потрібно подумати про плани на майбутнє. Про те, хто поруч і що робити далі. Настрій буде спокійний і миролюбний, а Плутон буде схиляти вас до роздумів. Весь рік в непорозумінні ситуації навколо, а зараз потрібно видихнути і почати прокладати доріжку в майбутнє", - говорить Рената Раєвська.

У листопаді 2020 нас очікують кілька позитивних подій, зокрема Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності і розгорнуться в прямий рух - прогнозує астролог Рената Раєвська.

Зараз ви читаєте новину «Настає золота пора: астрологічний прогноз на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути