пʼятниця, 14 вересня 2012 15:35

Найстрашніша у світі жінка багато подорожує і проводить мотиваційні семінари

Найстрашніша у світі жінка багато подорожує і проводить мотиваційні семінари
Фото: yahoo.com

23-річну Ліззі Веласкес називають найстрашнішою жінкою в світі. Вона нікого не залишає байдужим, а ролики про неї б'ють всі рекорди в Інтернеті. На YouTube безліч відео, присвячених Ліззі Веласкес, вона роздає інтерв'ю наліво і направо, у неї навіть є свої шанувальники. Однак у школі, як зізналася дівчина, її називали монстром і ставилися до неї як до тварини. Більше того, навіть зараз, незважаючи на її популярність, багато хто, бачачи Ліззі вперше, буквально пожирають її очима і жахаються її потворності, а дізнавшись, що їй тільки 23 роки, не вірять своїм вухам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названий найстрашніший фільм жахів

Дійсно, Веласкес виглядає як стара. І це лише мала частина її унікальною зовнішності. Ліззі нагадує в'язнів концентраційних таборів: така ж худа, кістки, обтягнуті шкірою, запалі очі, причому один з них не бачить і покритий прозорою плівкою. Дівчині важко пересувається, а всьому виною вроджене дивне захворювання, яке лікарі не можуть діагностувати. Воно пов'язане з тим, що у Ліззі практично повністю відсутній підшкірний жир. Дівчина харчується мало не по 60 разів на день, причому висококалорійною їжею, щоб зовсім вже не охляти.

Цікаво, що, за словами самої Веласкес, лише ще дві людини по всьому світу страждають тим же захворюванням. Крім того, з усієї численної родини Веласкес тільки у Ліззі такі проблеми зі здоров'ям.

Незважаючи на те що дівчина пережила безліч знущань від однокласників, вона не падає духом. Більш того, Ліззі навіть пишається своєю зовнішністю і не бажає бути схожою на знаменитих красунь.

"Знаєте, я дуже задоволена тим, що я не виглядаю як всі ці зірки, тому що все це якісь стереотипи краси. Це навіть добре, що я так не виглядаю, тому що люди можуть зрозуміти, яка я насправді", - говорить Ліззі.

В інтерв'ю одному телеканалу дівчина заявила: "Я людина, тому, кпини мене ранять, але я не дозволю, щоб такі речі мене зломили. Іноді я бачу, як на мене витріщаються, і в мене бажання дати їм візитку зі словами: "Я Ліззі , може, перестанете витріщатися і навчитеся розумінню? "

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерілін Менсон став найстрашнішим музикантом всіх часів

Її мати розповіла, що при народженні дівчинки лікарі не давали жодних гарантій, що вона виживе. Коли ж сталося диво, медики сильно здивувалися, але знову не порадували батьків, заявивши, що Ліззі ніколи не зможе ходити, говорити і, взагалі, жити нормальним життям, адже навіть у віці двох років у неї були параметри п'ятимісячного малюка.

Однак Ліззі не тільки говорить, ходить (нехай і через силу), але і дає численні інтерв'ю, подорожує, зустрічається з різними людьми, шанувальниками і відвідує різні семінари, на яких розповідає про свою хворобу і подолання її. 23-річна Веласкес не сумує і хоче донести до людей думку, що за жодних умов не можна падати духом.

Зараз ви читаєте новину «Найстрашніша у світі жінка багато подорожує і проводить мотиваційні семінари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути