четвер, 27 жовтня 2011 14:02

Мерілін Менсон став найстрашнішим музикантом всіх часів

Мерілін Менсон став найстрашнішим музикантом всіх часів

Журнал Billboard оприлюднив рейтинг найстрашніших музикантів всіх часів. Публікація списку приурочена до святкування Хеллоуіна, який відзначають з 31 жовтня на 1 листопада. Топ-лист був складений за результатами відповідного опитування серед читачів видання.

Перше місце в рейтингу найстрашніших артистів зайняв Мерілін Менсон. Його відзначили за поєднання "страшної" манери співати, вміння складати похмуру музику, макіяж і манеру одягатися, а також відеокліпи у стилі фільмів жахів. Видання зазначає, що Менсон міг би стати живим втіленням слова "кошмар". Під час голосування музикант набрав приблизно 36 відсотків голосів читачів.

Слідом за Меріліном Менсоном в рейтингу розмістилася поп-співачка Леді Гага, відома своєю любов'ю до досить екстравагантного вбрання, яке багатьом здається відразливим і навіть страшним. Співачці не вистачило одного відсотка до першого місця - у неї 35 відсотків голосів.

Третє місце читачі віддали Billboard групі Slipknot. Учасники колективу постають перед глядачами в своїх знаменитих страшних масках і комбінезонах а-ля Ганнібал Лектер з "Мовчання ягнят", за що й отримали таку високу позицію в списку лякливих музикантів (кількість відсотків, набрана Slipknot під час опитування, не називається).

Повністю топ-10 найстрашніших музикантів всіх часів за версією Billboard виглядає так:

1. Мерілін Менсон

2. Леді Гага

3. Slipknot

4. Оззі Осборн

5. Еліс Купер

6. Роб Зомбі

7. Тайлер Оконма (сценічний псевдонім - The Creator)

8. Gwar

9. Insane Clown Posse

10. Джин Сіммонс (Kiss).

Зараз ви читаєте новину «Мерілін Менсон став найстрашнішим музикантом всіх часів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути