понеділок, 12 жовтня 2015 19:28

"Найдірявіший" хлопець у світі носить 11 тунелів
5

Один з найбільш "проколотих" людей на Землі - Джоель Мігглер (Joel Miggler), 22-річний хлопець з Німеччини, який "прикрасив" своє обличчя 11 тунелями.

Два великих отвори діаметром 34 мм пронизують обличчя Джоеля наскрізь, щоправда, хлопець не зупиняється на досягнутому і планує збільшити тунелі до 40 мм. Модифікаціями тіла він захопився в 13 років, почалося все з тунелів у вухах, які для багатьох вже стали звичними. Хлопець отримує величезне задоволення від нових "дірок" на тілі, тому постійно думає, що б ще проколоти.

Крім тунелів, на тілі хлопця 27 сережок, 6 татуювань і один імплантат. "Зміїний" язик теж додає пікантності його зовнішньому вигляду.Хлопець любить шокувати оточуючих "фокусами": в отвори у щоках запросто може пройти полуниця або льодяник, та й язик, що виглядає не з рота, а з щоки, виглядає, м'яко кажучи, незвично.

Кожна операція болюча: в середньому реабілітаційний період займає близько тижня після кожного проколу. В цілому, Джоель задоволений результатами, каже, що такі трансформації не заподіюють йому незручностей: їсти він приловчився маленькими шматочками, а на вулиці відчуває себе спокійно, каже, що багато людей дивуються його зовнішньому вигляду, але рідко задають питання. Критика надходить в основному з соцмереж.

Зараз ви читаєте новину «"Найдірявіший" хлопець у світі носить 11 тунелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути