понеділок, 05 серпня 2013 13:24

Найчистіша у світі річка має 15 метрів в глибину
6

Фото: Фото: vsegda-tvoj.livejournal.com

Незважаючи на те, що глибина річки Верзаска (Verzasca) 15 метрів, вода в ній настільки кришталева, що без зусиль можна розглянути місток над нею.

30-кілометрова швейцарська річка відома у всьому світі своїми бірюзовими водами. Зазвичай фотографують її зверху, з гір. Але 38-річний фотограф Клаудіо Газзаролі (Claudio Gazzaroli) відвідав річку в місці, де над нею споруджено арочний міст, відомий під назвою "Римський міст". Раніше він фотографував цю місцевість, як і всі туристи - зверху, але тепер захотів спробувати зняти знаменитий туристичний об'єкт з нового ракурсу - з-під води.

Дайвінгом фотограф займається давно, саме ця виграшна перевага послугувала вдалому створенню таких унікальних і красивих фотографій, зроблених крізь многометровую товщу води.

Каже Газзаролі: "Я хотів показати красу цього місця по-новому. Тут зосереджено дві пам'ятки - природна і споруджена людиною. Перша - це сама річка, друга - міст. Прозорість води просто дивовижна. Я люблю це місце і відвідав його близько двохсот разів. Мені хотілося сфотографувати підводний світ Версазкі вже давно, і тепер я щасливий ".

Зараз ви читаєте новину «Найчистіша у світі річка має 15 метрів в глибину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути