вівторок, 12 січня 2016 16:12

Мільйонер здає безпритульним сім'ям свої особняки по 1 долару на місяць
3

Мільйонер вирішив допомогти постраждалим від стихійного лиха і виділив 2 шикарних особняки для них.

Нещодавно на півночі Техасу пронісся руйнівний торнадо, який забрав життя кількох десятків людей і зрівняв з землею сотні будинків. Дізнавшись про це стихійне лихо, мільйонер Рон Старджен (Ron Sturgeon) запропонував сім'ям, які залишилися без даху над головою, оселитися в одному з його особняків.

Незвичайне оголошення було розміщено Роном у стрічці Facebook одразу набрало близько 10 000 перепостів. В інтерв'ю одному з видань мільйонер розповів, що такий вчинок був для нього очевидний: стихія поламала життя стільком людям, що потрібно було допомогти кільком з них.

Рон відпочивав на Ямайці, коли сталося нещастя. Повернувшись додому, зрозумів, що просто зобов'язаний допомогти постраждалим людям. Правда, допомога виявилася дуже специфічною: мільйонер із статком в $75 мільйонів доларів готовий віддати два особняки для тимчасового проживання знедолених сімей. Обидва будинки виставлені зараз на продаж. Залишатися в розкішних апартаментах тимчасові мешканці зможуть 3 місяці за символічну плату $1 на місяць. Крім того, постояльці зможуть безкоштовно скористатися одним з його авто. Приблизно в кожному з будинків зможуть оселитися по дві сім'ї.

У кожному з особняків обладнані по 4 спальні, великий гараж і басейн. Рон запевняє, що віддасть будинок першим 4 сім'ям, які йому напишуть. Звичайно, претенденти повинні будуть пройти своєрідний "фейс-контроль" і у них має бути пристойний банківський рахунок.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонер здає безпритульним сім'ям свої особняки по 1 долару на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути