понеділок, 22 вересня 2008 13:30

Мережі Однокласники і Вконтакте ввели платні послуги

У популярних соціальних мережах, таких як, Одноклассники.ру і Вконтакте з"явилися платні сервіси, які дозволять користувачам видаляти не вподобані ними оцінки своїх фотографій і дарувати один одному подарунки.

Сервіс видалення небажаних оцінок до своїх фотографій запропонувала соціальна мережа Однокласники. Послуга коштує 4-6 доларів на місяць залежно від стільникового оператора.

Мережа Вконтакте ввела послугу подарунок, яка дозволяє відправити іншому користувачеві мережі вітальну листівку із забавною картинкою. Але і ця послуга платна - замовити її можна через SMS, заплативши1-3 долари.

"Я оцінюю цей крок позитивно, оскільки інтернет-проекти повинні на щось жити і розвиватися. Інша справа, що більшість з них так чи інакше все одно не приносять великих грошей, в кращому разі - окупаються", - прокоментувала ситуацію прес-аташе проекту Однокласники.ru Нана Кулікова.

Раніше на сайті Однокласників вже був запущений один платний сервіс - на початку серпня 2008 року керівництво запропонувало послугу невидимка, яка дозволяє проглядати чужі сторінки, не залишаючи слідів, повідомляє Дело.

Зараз ви читаєте новину «Мережі Однокласники і Вконтакте ввели платні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути