вівторок, 11 жовтня 2011 09:27

Маляри пофарбували BMW в рожевий колір через неправильну парковку

Автор: Фото: Олександр Кіріллов
 

Маляри помстилися водію легковика BMW, який припаркувався на тротуарі у Великому Новгороді, перефарбувавши машину в рожевий колір і написавши на кузові лайливе слово, повідомив РІА Новини в понеділок очевидець подій.

За його словами, незвичайний інцидент стався в неділю, машина була припаркована біля входу одного з будинків на Великій Московській вулиці. Згадані малярі працювали саме в цій будівлі, на першому поверсі. Водій BMW припаркував іномарку в "кишені" біля будівлі. При цьому машина зайняла настільки значну частину тротуару, що заважала проходити городянам і туристам.

"Напевно, автомобіль став перешкодою й для робітників, які займались ремонтом", - пояснив співрозмовник агентства. Ремонтники спробували з'ясувати в мешканців будинку, чи не належить автомобіль кому-небудь із них або їхніх гостей.

Після цього малярі за допомогою валиків на довгих ручках перефарбували темну машину в рожевий колір і нанесли великий нецензурний напис на заднє скло, активно залучаючи до себе увагу городян і пропонуючи взяти участь у цій "акції" випадковим перехожим.

"Машина простояла на вулиці до ночі, після чого пропала", - розповів очевидець. Він зазначив, що за ті години, поки ремонтники прикрашали дорогий автомобіль і він уже був пофарбований та вирізнявся серед інших машин, які були неподалік, біля нього багаторазово проїжджали патрулі правоохоронців, які чомусь не звертали увагу на те, що відбувалось.

Як повідомив РИА Новости в понеділок представник міського УВС, заяв про нанесення збитку управління від автомобілістів поки не отримувало.

Зараз ви читаєте новину «Маляри пофарбували BMW в рожевий колір через неправильну парковку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути