понеділок, 22 серпня 2011 15:36

Короля Швеції не впізнали без корони та скіпетра

Короля Швеції Карла XVI Густава з дружиною Сільвією не пустили в німецький ресторан у містечку Ладенбург, тому що господиня закладу не впізнала в парі представників "блакитної крові", повідомляє агентство AFP. У результаті скромні монархи вдовольнились піцою на ринковій площі.

Курйозний інцидент стався минулого четверга. Власниця закладу "Золота зірка" Надін Шелленберг пояснила газетярам, ??що того дня в ресторані святкували весілля і вільних місць не було. "Чи ви двірник, чи король - у нас просто не було вільних столів і достатньо робочої сили на кухні в той час, так що наші руки були зв'язані", - сказала вона, визнавши при цьому, що насправді не впізнала в гостях монархів.

Автор: Фото: Global Look Press
 

"Я не впізнала їх. Я маю на увазі без корони й скіпетра", - сказала Шелленберг, яка також пояснила свою некомпетентність надмірною зайнятістю. "У мене немає часу читати глянцеві журнали, саме тому я не впізнала королівську пару", - виправдовувалась вона.

У результаті монарху з дружиною, яка, до речі, громадянка Німеччини, було запропоновано піти поїсти в іншому місці.

Чоловік Шелленберг і за сумісництвом шеф-кухар "Золотої зірки" зазначив, що дуже шкодує про те, що трапилось. Обидва вони планують відправити монархам лист із вибаченнями. "Ми хочемо сказати, що шкодуємо, що не впізнали їх одразу і були не в змозі обслужити. Але ми будемо раді вітати їх наступного разу", - розповіла Шелленберг.

Буквально рік тому подібний конфуз стався з членами британської королівської сім'ї. Під час візиту принца Едварда і його дружини Софі, що носять титули графа й графині Уессекса, на північноірландський острів Ратлін, їх не пустили в місцевий ресторан, після чого вінценосні особи були змушені пообідати в сусідній закусочній.

Зараз ви читаєте новину «Короля Швеції не впізнали без корони та скіпетра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути