субота, 26 грудня 2015 19:13

Корейці створили робота-співпляшника для самотніх любителів випити

Корейці створили робота-співпляшника для самотніх любителів випити

Відомо, що на самоті п'ють тільки алкоголіки. Тепер любителям міцних алкогольних напоїв не обов'язково шукати собі компанію, щоб не потрапити під кліше.

Винахідник з Південної Кореї Юнчан Парк (Eunchan Park) спільно з дружиною створив робота Дрінкі (Robot Drinky), який здатний виконувати звичайні функції партнера-співпляшника по чарці для самотніх людей, пише The Asia.

Пристрій здатний досить достовірно повторювати рухи людини, охоче погоджується на пропозицію "почаркуватися" і випити з кимось.

Після того як Дрінки виливає алкогольний напій собі в рот, він потрапляє в спеціальну банку, розташовану в нижній частині корпуса робота.

Судячи з коментарів, користувачів мережі вкрай розчулив той факт, що у нібито захмелілого Дрінкі на щоках з'являється електронний рум'янець.

Відео, опубліковане на Facebook-сторінці AnimationCrew Woota, за кілька днів переглянуло близько 1 мільйона користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Корейці створили робота-співпляшника для самотніх любителів випити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути