вівторок, 30 жовтня 2012 00:14

Фільми жахів допомагають скинути зайву вагу

Фільми жахів допомагають скинути зайву вагу
pinterest.com

Такий спосіб схуднути вам напевно ще не радили: щоб спалити калорії, сядьте на диван і подивіться кіно, пише Daily Mail.

"Штука в тому, що фільм повинен бути страшний: чим страшніше, тим більше калорій ви витратите", - пояснює неназване журналіст видання, посилаючись на дослідження Вестмінстерського університету.

Вчені доручили 10 випробуваним дивитися класичні фільми жахів. При цьому заміряють пульс випробовуваних, кількість вдихуваного кисню і видихуваного вуглекислого газу.

"Виявилося, що при перегляді страшного кіно витрачається в середньому на третину більше калорій, ніж при спогляданні порожнього екрана", - йдеться в статті.

За 90 хвилин перегляду фільму спалювалося в середньому 113 калорій. Найкорисніші для схуднення фільми: "Сяйво" (в середньому 184 калорії), "Щелепи" (161 калорія), "Екзорцист" (158 калорій). Дослідник Річард Маккензі пояснює, що всьому виною викид адреналіну.

Зараз ви читаєте новину «Фільми жахів допомагають скинути зайву вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути