середа, 23 травня 2012 12:58

Американку звільнили через великі груди та відвертий одяг
7

Лорен працювала у компанії з виробництва спідньої білизни
Фото: Фото: vanguardia.com.mx
Лорен продемонструвала журналістам типовий щоденний одяг
Жінка обурена причиною свого звільнення
Лорен Одз вже подала позов на компанію, що її звільнила

Мешканка Нью-Джерсі заявляє, що була звільнена з роботи за свою надмірну сексуальність: роботодавців-чоловіків бентежили її занадто великі груди і зухвалий  стиль в одязі, передає Reuters.

29-річна Лорен Одз працювала в компанії Native Intimates, що займається продажем спідньої жіночої білизни. В її обов'язки входили введення даних і координація доставки зразків клієнтам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружини українських футболістів роздяглися заради перемоги на Євро-2012

За словами Одз, начальники - ортодоксальні євреї - у відкриту заявляли, що її чорна вузька сукня з блискітками та шкіряні шиповані чоботи, так само як і інші вбрання жінки, деякі з яких вона продемонструвала журналістам, "дуже сексуальні" для роботи на складі.

А в кінці квітня, коли продажі йшли особливо добре, їй запропонували стягувати груди, щоб ті здавалися меншими, і навіть одного разу попросили надіти поверх свого одягу червоний халатик, щоб прикрити занадто відверте вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сідниці Жизель Бундхен прикрасили обкладинку французького Vogue

"Я розумію, що у ортодоксальних єврейських чоловіків своя точка зору на те, як повинна одягатися жінка ... але я не вважаю, що роботодавець має право нав'язувати мені свої релігійні переконання", - впевнена Одз.

Втім, в кінці кінців жінка погодилася придбати светр і накинути поверх свого вбрання. Однак навіть це не врятувало її від звільнення.

"Все це було просто жахливо, - розповідає Лорен. - Я люблю моду, і я завжди буду її любити, і я вважаю, що ні до однієї жінки не повинні ставитися так само, як поставилися до мене. Нас не повинні оцінювати за розміром грудей і фігурою ", - резюмує вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владу Прокаєву вигнали з Лаври за відверту фотосесію

Крім того, жінка впевнена, що її гардероб радше допомагав бізнесу: у такому одязі набагато краще продавалися "стрінгі з серцем на інтимних місцях і шортики з написом "Hot" на сідницях".

Адвокат звільненої Одз, Глорія Оллред заявила, що звільнена Одз вже подала позов про дискримінацію за статевою та релігійною ознаками в Комісію з рівних трудових можливостей США в Нью-Йорку. Співробітники Native Intimates позов поки ніяк не коментують.

Зараз ви читаєте новину «Американку звільнили через великі груди та відвертий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути