пʼятниця, 19 грудня 2014 19:11

12 різдвяних ошатних бороданів прикрасили собою календар
11

Останнім часом бороди завойовують все більше і більше уваги, перетворюючись на справжній тренд.

Дотримуючись духу Різдва, фотограф Стефані Джарстад (Stephanie Jarstad) вирішила, що не варто обмежуватися декоруванням власного будинку і пошуком светрів з оленями. Чому б не прикрасити бороди - червоні ягоди, малюсінькі шкарпетки, янголята та бантики - це так контрастує з серйозні образом справжнього чоловіка, що важко не прийняти цей виклик і не ризикнути зробити цю кумедну фотосесію. Свій проект Стефані назвала "Тhe 12 Beards of Christmas" або "12 різдвяних борід".

На свій борідо-різдвяний проект Стефані Джарстад надихнув рух Movember, який проводиться кожного листопаду і закликає чоловіків відростити вуса, щоб залучити громадськість до проблеми високого ризику захворювання раку простати. Стефані хотілося якось взяти участь у цій акції, але при цьому додати деякі нотки іронії в свій проект. І замість листопада фотограф вирішила приурочити свій проект до різдвяного часу. 12 фотографій бороданів з різдвяними прикрасами тепер красуються на спеціальному новорічному календарі під однойменною назвою "Тhe 12 Beards of Christmas".

Зараз ви читаєте новину «12 різдвяних ошатних бороданів прикрасили собою календар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути