вівторок, 21 лютого 2012 00:45

З бібліотеки викрали півмільйона

Уночі 16 лютого у місті Біла Церква Київської області з банкомату "Промінвестбанку" вкрали 520 тис. грн. Банкомат був вмонтований у двері міської бібліотеки №8, що на вул. Сигізмунда Леваневського на околиці міста.

— Коли ми прийшли вранці, то двері були відкриті. У стіні нашої бібліотеки є троє дверей одні біля одних. Середніми ми ходили, а крайні завжди були замкнені. Там і стоїть банкомат. Двері відкрили так, що не побили, навіть шурупи на місці, — розповідає директор бібліотеки Ніна Прюгер.

Банкомат обладнаний камерою відеоспостереження і сигналізацією. Сигнал з останньої надійшов до банку о третій ночі, однак на нього не зреагували.

— Грабіжники проникли у бібліотеку через вхідні двері. Банкомат розібрали зсередини. Поки що невідомо, чому в банку не зреагували на сигнал. У злодіїв було достатньо часу, — каже Тетяна Гадомська з міськвідділу міліції Білої Церкви.

Міліціонери кажуть про недбальство банківських працівників.

— Банкомати грабують не вперше, бо вони незахищені, — говорить Тетяна Гадомська. — Ті, хто їх встановлюють, не зважають на запобіжні заходи.

Зараз ви читаєте новину «З бібліотеки викрали півмільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути