пʼятниця, 28 жовтня 2016 07:05

Восьмикласницю Карину Кушиль побили однолітки

13-річну Карину КУШИЛЬ із Запоріжжя побили учениці паралельного класу. Відео знущань виклали в інтернет. Усі навчаються у восьмому класі школи № 109.

— Підстерегли мене після уроків. Колишня подруга наговорила, що я погано про них відгукувалася. З собою привели чоловік 20. Били двоє — Лєра та Христина. По голові, ногах, у живіт. Здачі не давала, бо тоді всі гуртом налетіли б, — розповідає Карина. — Врятував чоловік, який неподалік торгував овочами. Відігнав дівчат, взяв мене за руку й провів додому. Ті йшли слідом, просили, щоб відпустив.

Карина лежить у неврологічному відділенні дитячої лікарні №5 із забоями голови й тулуба. Була підозра на розрив селезінки. Дівчина зізналася батькам, що це другий напад одноліток на неї.

— Дівчата, які побили Карину, в нас навчаються другий місяць. Перейшли з іншої школи. Там теж мали погану поведінку. Відрахувати їх за цей випадок не маємо права. Можемо лише вести виховні бесіди, поставити на облік у поліції, — каже директор школи Марина Углова.

Батьки Карини написали заяву в поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Восьмикласницю Карину Кушиль побили однолітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути