четвер, 15 вересня 2011 06:15

Третьокласника підстрелив мисливець

По обіді 4 серпня 9-річний Віталій Гладківський гуляв із собакою Рабком за селом Городок Іллінецького району Вінниччини. Раптом неподалік пригальмував чорний джип. Дитина сховалася. У вікні з'явилася рушниця, пролунав постріл. Пес упав замертво, а малий закричав. Куля влучила у стегно.

— Того дня мій бивший чоловік забирав сина до себе. В обід привіз назад. А малий із Рабком почав вертатися назад. Він часто до чоловіка ходить пішки, — розповідає мати Надія Кузніцова, 28 років. — Як почав їхати той мужик, Віталік сховався, а собака вибіг на дорогу. Той і рішив на неї поохотнічати.

Дитину доправили до лікарні. Медики повідомили міліцію.

— Хоч той мисливець і домовився, але доктора мусіли сказати, — говорить медсестра з лікарні. — Бо в нас весною був схожий випадок. Один охотнік поранив чоловіка, привіз у больницю. Попросив не розголошувати. Врачі погодилися. Тоді жінка покаліченого пішла до охотніка просити оплатити лікування. А він їй: "Х.. получиш, нікому нічого не докажеш". Та вона їздила в Адміністрацію президента. Приїхали міліціонери, такий переворот у больниці зробили, главврача скинули.

Стан Віталія Гладківського нормальний. Однак йому мають ще видалити шротинку. Міліціонери не порушили карної справи.

— Мати хлопчика претензій не має. Вона з мисливцем — друзі. Він просто стріляв по собаці, а дробинка зрекошетила, — пояснює Ірина Засадюк з обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «Третьокласника підстрелив мисливець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути