вівторок, 12 березня 2013 06:30

Поїзд протаранив маршрутку з пасажирами

Удень 9 березня на залізничному переїзді за селищем Власівка біля Світловодська на Кіровоградщині дизельний тепловоз ударив маршрутку "Мерседес Спринтер". Троє її пасажирів загинули, троє скалічилися.

Зараз усе село в траурі, каже 61-річний Олександр Пасько, селищний голова Власівки. Ніхто не розуміє, як так сталося. Дорога йде паралельно коліям. Водій їхав разом із поїздом, потім дав газу, обігнав і вирішив проскочити. Той потяг ходить один раз на день. Це навіть не поїзд, а дизель без вагонів.

"Мерседес" віз 11 пасажирів зі Світловодська до міста Кременчук на Полтавщині. Шофер кременчуцької фірми-перевізника "Авто-лайф", 45-річний Геннадій, не зупинився на заборонний сигнал світлофора. Він не скалічився, його допитують міліціонери.

В аварії загинули 40-річний Дмитро Марченко, 64-річна Раїса Колодська і 57-річна Людмила Сливка з Власівки. У лікарнях лікуються двоє людей із Кременчука й одна власівська жінка.

— Тою маршруткою багато наших людей їздять до Світловодська, — продовжує війт. — Діти в школу, на гуртки. Шлагбаума на переїзді нема.

— Водії часто проскакують власівський переїзд на червоне, говорить Дмитро Гонтар зі Світловодська. Поїзд їде там повільно, і пасажири спішать на роботу, підганяють маршрутчиків.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд протаранив маршрутку з пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути