середа, 31 березня 2010 23:29

Переможниці конкурсу краси порізали обличчя

Автор: фото з домашнього архіву Ярослави Босенко
  На дев’ятикласницю Ярославу Босенко з райцентру Звенигородка Черкаської області напали увечері. Невідомий чоловік порізав їй щоку і лоба
На дев’ятикласницю Ярославу Босенко з райцентру Звенигородка Черкаської області напали увечері. Невідомий чоловік порізав їй щоку і лоба

15-річній "Міс Звенигородка-2010" Ярославі Босенко порізали обличчя. 26 березня на неї напав невідомий.

— Біля дев"ятої вечора я верталася додому з піцерії, — розповідає дев"ятикласниця. Вона живе в райцентрі Звенигородка Черкаської області. — У той вечір у місті не було світла. По дорозі слухала в навушниках музику. Не почула, як хтось підбіг ззаду. Він схопив мене за шию і припідняв над землею. Почав чимось гострим різати: над правою бровою, потім щоку. Я вирвалася. Він утік.

Ярослава каже, що від серйозних ран її врятував капюшон і шарф. Нападник у них заплутався. Його обличчя вона не розгледіла.

Із батьком Тарасом Босенком, 36 років, звернулися до міліції.

— Я повіз дочку у Шполу (сусідній райцентр. — "ГПУ") на медекспертизу. Там сказали, що серйозних ушкоджень немає. Через це нам хочуть відмовити у відкритті кримінальної справи.

Хто і чому напав на Ярославу, в родині не знають. Зі своєю роботою Тарас Босенко напад не пов"язує. Він — власник місцевого автосервісу.

— Я дупля не можу одбити, кому це треба було, — стинає плечима. — Откуда така ненависть. Шоб піти на такий беспредєл, треба мати мотив. Їй подружки завідують, бо подобається хлопцям. Але хіба ж із-за цього?

Ярослава розповідає, що минулого літа її інтернет-сторінку "ВКонтакте" зломили.

Від серйозних ран урятував капюшон і шарф

— Мені хтось прислав повідомлення з погрозами. Написали, що обіллють кислотою. А коли виграла в "Міс Звенигородка" — знов почалося. Питали, чи не жме корона.

У конкурсі краси брали участь шестеро дівчат. За словами школярки, з усіма вона товаришувала.

До версії про помсту через ревнощі схиляється старший оперуповноважений у справах неповнолітніх Звенигородського райвідділу міліції Олена Кирнос, 30 років:

— Не думаю, що її порізали через конкурс. Я опитала її знайомих. Дівчина трохи конфліктна і має мало друзів. Хоча мені вона казала протилежне.

Порізи на обличчі Ярослави майже зажили.

Зараз ви читаєте новину «Переможниці конкурсу краси порізали обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути