пʼятниця, 24 лютого 2017 07:10

Дев'ятикласникові видалили селезінку після шкільної бійки

— Посварилися на уроці ­хімії. Влад сказав, що буде "стрєлка". Після занять піджидав мене на вулиці, — розповідає 14-річний Вадим Заболотній із міста Умань Черкаської області. Після бійки з однокласником Владиславом Риженком йому видалили селезінку.

Хлопці навчаються у дев'ятому класі.

— Зібралися й інші однокласники. Влад ударив мене пару раз у голову. Я хотів піти. Він наздогнав і вдарив мене в ребро. Від болю зігнувся, — згадує Вадим.

За хлопця заступився товариш Іван Стрелець, 14 років. Відвів додому. Батьки Вадима викликали "швидку".

— Мав ознаки внутрішньої кровотечі. Його терміново направили в операційну. У хлопця була пошкоджена селезінка. Довелося видаляти, — говорить 54-річна Людмила Лісаченко з Уманської міської лікарні.

Батьки Владислава Риженка спочатку допомагали сім'ї постраждалого грошима. За це просили забрати заяву з поліції. Родина Вадима відмовилася. Після цього Риженки найняли адвоката, випадок не коментують.

Учителі називають Влади­слава проблемною дитиною. Займається кікбоксингом, має запальний характер. Матюкається, часто конфліктує з школярами. Батьки інших учнів просять виключити його зі школи.

Справу розслідує поліція.

Зараз ви читаєте новину «Дев'ятикласникові видалили селезінку після шкільної бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути