пʼятниця, 24 червня 2016 00:55

Альона Сіренко сім днів провисіла на дереві

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.vk.com
  Альона Сіренко із Кременчука на Полтавщині повісилася на дереві після сварки з коханим Євгеном
Альона Сіренко із Кременчука на Полтавщині повісилася на дереві після сварки з коханим Євгеном

— Я не тонкосльоза, але за ці дні виплакала стільки, як за все життя, — каже 45-річна Лариса Онищенко з Кременчука на Полтавщині. Її доньку 27-річну Альону Сіренко 17 червня знайшли повішеною в лісі. Розташований він поблизу Деївської гори в Крюківському районі на околиці міста.

Альона жила з матір'ю, батьком 49-річним Віктором і сестрою Вікторією, 14 років. Від першого шлюбу виховувала сина 6-річного Артема.

— Того вечора Альона повернулася додому з роботи разом із молодшою сестрою Вікою. Я чекала їх, ліпила пельмені, — Лариса Миколаївна згадує 10 червня. — Дівчата поїли й пішли у кімнату. Я залишилася на кухні. Їй подзвонив коханий Євген. Через деякий час Альона схопила сумку й побігла кудись. Нікому нічого не сказала. Онук почав питати, куди пішла мама. Подзвонив їй, а вона відбила. В 19:30 зателефонувала мені: "Мама, прости и прощай". Я до неї: "Ти що, з розуму зійшла?" Але вона вже відключила телефон. Я зрозуміла — щось не так.

Мати подзвонила в поліцію. На сьомий день перехожі побачили Альону. Тіло висіло на дереві.

— В Альони ніяк не могло налагодитися особисте життя, — продовжує Лариса Миколаївна. — Через це дуже переживала, постійно шукала собі пару. Перший шлюб був невдалий. Рік тому познайомилася з Євгеном. Дуже його любила. Іноді лишалася в нього на ніч. Але чомусь кілька разів розходилися. Після Нового року знову помирилися. Я казала: "Лишай його, у тебе дитина". Та вона не слухала. Про стосунки не розповідала, усе тримала в собі. За що вони посварилися перед смертю, не знаю.

Альона Сіренко навчалася в юридичній академії. ­Працювала в державній виконавчій службі міста ­Кременчук.

— Займалася кінним спортом. Гарно малювала. Вдома висять її картини. Була розумна. Щоб влаштуватися на роботу до виконавчої служби, пройшла конкурс. Вона була сильна характером, але ранима. Переживала в душі. Тільки по очах було видно, що плакала. Перед похороном розповіли Артемові, що мама на хмаринці й охоронятиме його. Дуже плакав. Тепер махає на небо ручкою і питає: "Когда на тучку к маме полечу?"

Зараз ви читаєте новину «Альона Сіренко сім днів провисіла на дереві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути