понеділок, 04 липня 2016 14:13

Жінку на озері роздавив власний автомобіль

Жінку на озері роздавив власний автомобіль

45-річну львів'янку розчавив легковий автомобіль Ford Сourier . Машина скотилася на жінку, коли та намагалася її зупинити.
Львів'янка із чоловіком приїхали відпочивати на озеро в селі Заріччя у Жидачівському районі. Розклали намети. Близько 6-ї ранку чоловік підійшов до авта.

"Захотів щось із машини взяти. Вона стояла під нахилом. Коли гримнув дверима, аби зачинити, покотилася вниз. Це побачила дружина. Вона вирішила зупинити автомобіль руками, стала навпроти нього. Але іномарка наїхала на неї", - розповідає Віталій Мельничук із Жидачівської поліції.

Автомобіль наїхав на жінку та розчавив їй грудну клітку. Чоловік викликав медиків, але вони не змогли допомогти . Львів'янка померла

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На очах батьків у басейні втопилася 2-річна дитина

Зараз за фактом смерті жінки поліція відкрила кримінальне провадження - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого. З'ясовують всі обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Жінку на озері роздавив власний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути