понеділок, 14 листопада 2016 09:14

Закрили рух для вантажівок

Закрили рух для вантажівок

На Вінниччині тимчасово перекритий рух для вантажних автомобілів на трасі Київ - Вінниця від села Махнівка Козятинського району до міста Бердичів Житомирської області.

"Через ДТП, що сталася на автомобільній дорозі М-21 у селі Хажин Житомирської області, тимчасово перекритий рух вантажних автомобілів у напрямку від села Махнівка Вінницької області до міста Бердичів Житомирської області", - розповіла речник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ніка Чернега.

Рух легкових автомобілів на цій ділянці дороги дозволений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько тисячі населених пунктів залишилися без світла

Протягом доби через несприятливі погодні умови у Вінницькій області сталося кілька ДТП за участю вантажних автомобілів. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області. Згідно з інформацією, у ДТП потрапили 4 транспортних засоби.

"Першим у кювет потрапила вантажівка в селі Махнівка Козятинського району. Чергові ДТП сталися на автомобільній дорозі Кременець – Біла Церква теж у Козятинському районі - протягом дня дві фури там злетіли з траси. Також з'їхала в кювет вантажівка, що перевозить небезпечний вантаж, біля села Сьогодні Вінницького району", – йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Закрили рух для вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути