понеділок, 26 вересня 2016 14:13

Всі поліцейські примусово одягли бронежилети

Всі поліцейські примусово одягли бронежилети
i-vin.info

Відсьогодні патрульні поліцейські Вінниці чергують у бронежилетах цілодобово заради безпеки. Так розпорядився керівник Патрульної поліції Вінниці Редван Усеїнов після вбивства поліцейських у Дніпрі серед дня.

"Усі наші поліцейські мають бронежилети 2-го класу, які призначенні для захисту від ураження кулями вогнепальної зброї. Це захист грудей, боків та спини" - говорить Gazeta.ua Тетяна Фіщук.

До цього часу поліцейські патрулювали вулиці у броньованому захисті лише вночі. Зрідка вдень, коли могла бути загроза нападу після виклику.

Читайте також: Патрульним на велосипедах дозволили працювати лише вдень

Нагадаємо, вчора у Дніпрі біля автовокзалу під час чергування загинули двоє поліцейських патрульної поліції – . Їхній екіпаж зупинив іномарку за порушення правил дорожнього руху. Водій "Citroen" Олександр Пугачов почав відстрілюватися і втік з місця пригоди. Поранення поліцейських виявилися смертельними.

Сьогодні, у Дніпрі в театр ім. Горького прощаються з загиблими поліцейськими - Артемом Кутушевим і Ольгою Макаренко. Провести їх в останню дорогу прийшли тисячі громадян.

Зараз ви читаєте новину «Всі поліцейські примусово одягли бронежилети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути