понеділок, 21 березня 2016 12:18

Вовчику Шмизі потрібна термінова операція на серці

Вовчику Шмизі потрібна термінова операція на серці

Родина 7-річного Вовчика Шмиги з Тернополя має зібрати 95 497 гривень. Хлопчикові потрібна термінова операція на серці. З народження він страждає від тяжкого пороку. Батьки мають придбати оклюдер для усунення дефекту міжпередсердної перегородки.

На сьогодні вдалося зібрати 30 050 грн. Потрібно ще 65 447 грн.

"Мої хлопчики-двійнята народилися раніше терміну. Вова був зовсім слабеньким, його забрали до реанімації. Через місяць під час обстеження у сина виявили порок серця - дефект міжпередсердної перегородки. Лікарі сказали, що з операцією краще почекати, поки Вова підросте, зміцніє. Пояснили, що з часом дефект може закритися сам. Тоді хірургічне втручання не буде потрібно. Після виписки з пологового будинку сина спостерігав кардіолог. Поступово хлопчик зміцнів, набрав вагу, нормально розвивався. У минулому році діти пішли до школи. Вова рідко хворів, не скаржився на самопочуття. Ми вирішили, що про проблему з серцем можна забути. Але цього літа на консультації у кардіолога з'ясувалося, що дефект у перегородці збільшився. Потрібна термінова операція. Зробити її можна найбільш щадним, ендоваскулярним способом, із застосуванням спеціальної "латки" - окклюдера. Саму операцію проведуть безкоштовно. Але треба оплатити окклюдер", - розповіла мама хлопчика, Марія.

"Вова потребує термінового закриття дефекту за допомогою окклюдера. Якщо не зробити операції, у хлопчика можуть розвинутися тяжкі ускладнення - аритмія і серцева недостатність", - говорить завідуючий відділенням ендоваскулярної хірургії Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Н.М. Амосова Юрій Панічкін.

Родина самотужки не може зібрати кошти.

"Виховуємо двох синів. Я не працюю - на інвалідності по слуху. Чоловік зараз на лікарняному - отримав травму на виробництві. Живемо на допомогу і пенсію, грошей вистачає тільки на найнеобхідніше", - каже жінка.

Зібрати гроші родині допомагає благодійна організація "Український фонд допомоги" http://ufond.ua/letter/1/3321

Реквізити для допомоги:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м.Київ.

Призначення платежу: Пожертвування на лікування Вови Шмиги

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом DOBRO (ДОБРО) на короткий номер 5541. Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів Київстар, МТС, Life:).
Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5 відсотка від вартості послуги без урахування ПДВ.

Зараз ви читаєте новину «Вовчику Шмизі потрібна термінова операція на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути