середа, 14 вересня 2016 23:50

Виступ Потапа і Насті Каменських намагалися зупинити
6

14 вересня Потап і Настя Каменських виступили у Вінниці. Їх концерт хотіли відмінити місцеві громадські активісти. Артистів звинувачують у проведенні гастролей та прийманні нагород у Росії.

"Вони могли хоча б вибачитись за поїздки на територію нашого нинішнього ворога. А так складається враження, що вони тримають для себе запасний вихід – раптом в Україні складеться щось не так. Ми хочемо нагадати глядачам ким є Потап і Настя. В адміністрації торгово-розважального центру нам сказали головне, що люди платять гроші, а хто там буде виступати – не головне. Це теж аморально", - розповів кореспонденту Gazeta.ua голова ЦК "Азов" на Вінниччині Олександр Яремчук.

Навколо місця виступу розставлені кілька десятків патрульних поліцейських, бійців Національної гвардії та батальйонів особливого призначення. Пікетувальники тримають в руках плакати з надписами: "Нам не страшні російські воші, нам страшні українські гниди", "Отримували нагороди у Кремлі", "Стиль собачки". Вигукують "Ганьба".

Коли концерт розпочинається, активісти кидають плакати охоронцям і залишають приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "95 квартал" по-тихому заробляв на співпраці з росіянами і допомагав АТО" - Тука

"Ми побачили однотипних людей, які йдуть на такі концерти. Їм по 20-35 років. Деякі вели із собою зовсім маленьких дітей. Я думаю, що вони при будь яких змінах чи конфліктах залишатимуться латентні. Не будуть ні заважати, ні допомагати. Коли чули наші вигуки, просто опускали голови і проходили. Я бачила лише як жінка з дитиною повернулися і два хлопці молоді передумали йти на концерт. Ще було дві блондинки, які подивилися і сказали: їм табло заплатили і вони стоять. Діяти радикальніше ми не можемо, тут дитячі магазини. Будемо перевиховувати націю мирними акціями", - пояснила координатор Автомайдану Вінниччини Таїса Гайда.

Поліція і військові продовжили посилене чергування біля залу до закінчення концерту.

Нагадаємо, співачка Настя Каменських опублікувала новий ролик у своєму відеоблозі на каналі YouTube. Зірка показала, де відпочивала і як доглядала за собою під час відпустки.

Зараз ви читаєте новину «Виступ Потапа і Насті Каменських намагалися зупинити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути