середа, 29 червня 2016 17:19

Винуватця смертельної аварії можуть посадити на 10 років

Прокуратура Вінницької області взяла на контроль розслідування резонансної ДТП, в якій загинули наймолодший сільський голова Вінниччини 27-річний Віктор Накорнєєв з села Колоденка Томашпільського району та його наречена 19-річна Руслана Подолян з селища Вапнярка.

Автор: фото надані Василем Кізкою
 

"Водія "ВАЗу" вже тримають під вартою у СІЗО. Він визнав свою вину у скоєній аварії. Зараз почали проводити судово-медичні експертизи. Одна з них дасть відповідь чи був водій легковика у нетверезому стані, - розповідає Gazeta.ua керівник прес-служби обласної прокуратури Ірина Вихованець. - Прокуратура слідкує за ходом розслідування відколи ця аварія набула суспільного резонансу. Говорили, що родичка винуватця аварії працює у обласній прокуратурі. Насправді, це неправда. На днях ініціюємо зустріч з близькими загиблих.

Водія машини можуть посадити на 10 років тюрми. Йому вже вручили підозру у скоєнні злочину.

Нагадаємо, 23 червня у селищі Вапнярка Томашпільського району розбився водій мотоциклу "Вайпер" разом із пасажиркою. Під час руху їх наздогнав житель селища Вапнярка і в'їхав в них. Ним виявився сусід загиблої 25-річний Сергій Федоринський. Чоловік працював слюсарем на станції техобслуговування автомобілів. З місця аварії не тікав.

Автор: фото надані Василем Кізкою
 

Аби справедливо розібралися у обставинах аварії, жителі селища Вапнярка перекривали автошляхи на кілька годин. Не допомогло. Коли вийшли на залізничні колії напрямку "Київ-Одеса", лише тоді поліція повідомила про акт затримання водія "ВАЗу".

Автор: фото надані Василем Кізкою
 

Читайте також: Сім`я із 4-місячною дитиною загинула у ДТП

Віктор Накорнєєв і Руслана Подолян планували одружитися. У день трагедії чоловік зробив сюрприз їй і поїхав за нею у Вінницю новим мотоциклом. Дівчина навчалася у технологічно-промисловому коледжі на технолога молока. Цього року випускалася.

Автор: фото надані Василем Кізкою
 

"Батьки впевнені, що це навмисне вбивство на грунті неприязних стосунків або ревнощів. Хочуть справедливого розслідування. Розповідають, молодята заїхали на каву в кафе "Транзит" при в'їзді у Вапнярку, - розповідає місцевий журналіст Василь Кізка. - Там зустріли Сергія Федоринського. Чоловіки через щось посперечалися. Віктор з Русланою вирішили не встрявати далі у конфлікт і поїхали додому. За сто метрів від будинку Руслани Сергій наздогнав їх. Кажуть, швидкість машини була страшенною, понад 120 кілометрів. Удар був таким, що заднє колесо мотоцикла залетіло аж в мотор".

Зараз ви читаєте новину «Винуватця смертельної аварії можуть посадити на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути