пʼятниця, 13 листопада 2015 18:45

Вінничани скинулись огірками для бійців АТО
5

Фото: Мирослава Слободянюк

Сьогодні у Вінниці пройшов фестиваль "Консервативна Вінниця". Учні шкіл разом із вчителями продемонстрували зібрану допомогу для бійців на Донбасі. Найбільше привезли огірків та помідор.

"Цим фестивалем показати всю щедрість української нації. Солдати — це наші діти, яких звичайні громадяни годують, одягають, взувають як найрідніших. Кожна мати поклала в сумку своїй дитині консервацію, яку готувала для себе та своєї сім'ї власними руками" - розповідає організатор Олександр Шенек.

Акція по школах тривала п'ять днів. Пропонували принести лиш одну банку закрутки будь-чого для бійців АТО.

"Вирішила взяти огірки. Тушонок в мене мало залишилось, бо кумів чекаю. Треба буде торбу зібрати. Дала банку огірків за рецептом свекрухи. Хрумкі та гостренькі, бо з перчинкою. Торік дала п'ять банок рибної і качиної тушонки. До огірків з сином побажання солдатам написали, малюнок намалювали, щоб був мир. Малий переживає за Україну" - розповідає мати учня Тетяна Саранчук.

Окрім виставки були проведені майстер-класи з плетіння браслетів та стрільби із лука. Кожному пропонували постріляти з лука. Організатори приготували кашу в польовій кухні.

Зараз ви читаєте новину «Вінничани скинулись огірками для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути