середа, 23 квітня 2014 23:19

В тилу ворога: у Криму проти окупантів орудують неповнолітні "чорні чоловічки"
4

Загони "чорних чоловічків", метою яких є протидія проявам сепаратизму в Україні, наразі активно формуються у південних областях та в Криму із числа патріотично налаштованого місцевого населення.

Як стало відомо Gazeta.ua, активісти проходять посилений військовий вишкіл у зазначених регіонах. Громадські діячі стверджують, що саме вони стануть ударною силою у боротьбі із сепаратистами і окупантами.

Один з очільників Соціал-національної асамблеї (СНА), що входить до складу "Правого сектору", Ігор Мосійчук наголошує, що загони "чорних чоловічків" є достатньо мобільними й постійно готові до виїзду в будь-які гарячі точки України та силового протистояння загарбникам.

За його словами, найбільш активними є їхні формування на окупованій території — у Криму.

"В умовах російського терору українці не просто гуртуються, а й формують військові загони для захисту своєї Батьківщини. Лише така ідейна, скріплена духом здорового націоналізму народна армія може дати гідну відсіч окупантам", - переконаний Мосійчук.

На днях на півострові відбулось виїзне тренування Сімферопольського осередку молодіжного крила Соціал-національної асамблеї "Молодь Білецького". Вишкіл складався із стрільби з пневматичної зброї та боксування.

"Молодь Білецького" - це юнаки віком від 14 до 18 років, які займаються вишкільною та ідеологічною підготовкою для майбутнього вступу до лав ГО "Патріот України", Соціал-національної асамблеї", - уточнив Мосійчук.

Він додав, що наразі подібні молодіжні осередки активно розвиваються по всій Україні, а особливо на сході та півдні нашої держави.

"Саме в Криму, де сьогодні українство перебуває у найбільшій небезпеці, осередок "Молоді Білецького" є найбільш активним. Патріотично налаштовані юнаки цілком усвідомлюють всю небезпеку сьогоденної ситуації та свою відповідальність. Вони реалізуються не тільки у постійній вишкільній та ідеологічній підготовці, а й здійснюють, відповідно до рівня своїх навичок, антиокупаційну діяльність", - наголосив представник СНА, разом з тим, не уточнивши, про яку саме діяльність йдеться.

Зараз ви читаєте новину «В тилу ворога: у Криму проти окупантів орудують неповнолітні "чорні чоловічки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути