четвер, 21 серпня 2014 06:23

В Одесі депутат і лікар влаштували перестрілку на дорозі

В Одесі депутат і лікар влаштували перестрілку на дорозі

Депутат міськради Одеси Олег Кіктенко і лікар санаторію імені Горького Ігор Хуанович влаштували стрілянину на дорозі на вулиці Дмитра Донського.

У кожної зі сторін конфлікту своя версія того, що сталося. Працівники санаторію стверджують, що колишній регіонал Кіктенко вистрілив з травматичного пістолета у рефлексотерапевта Ігоря Хуановича - сина знаменитого китайського цілителя з Алтестового.

"Після цього Кіктенко приїхав до санаторію і у присутності охорони, співробітників і наших пацієнтів погрожував фізичною розправою особисто Ігорю Хуановичу та членам його сім'ї. Причому, що більш ніж дивно для нас, він кричав: "Запитайте у Гєни Труханова, хто я такий!", - стверджують захисники лікаря.

Депутат Олег Кіктенко стверджує, що стріляли в нього. За його словами, він їхав по вулиці з одностороннім рухом в районі 10-ї станції Великого Фонтану. Йому хтось посигналив, він прийняв вліво і пропустив "Мерседес".

"Потім почалося те, чого до сих пір зрозуміти не можу - водій махав руками, обурювався, потім перегородив мені машиною шлях, вибіг і почав смикати мої двері. Я представився, сказав, що я є депутатом міськради. Він схопив мене за одяг. Тоді я сказав, що зараз дістану гумостріл і поговоримо по-іншому", - розповідає депутат.

За його словами, лікар після цих слів втік, а потім повернувся з пістолетом і направив його в обличчя Кіктенко. Депутат схопив зброю за стовбур, але пролунав постріл, і куля потрапила йому між пальців. Депутат сказав, що його вмовили не писати заяву в міліцію, але коли він дізнався, що до правоохоронців надійшла заява на нього, він вирішив подати позов до суду про захист честі, гідності та ділової репутації проти керівництва санаторію.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі депутат і лікар влаштували перестрілку на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути