субота, 12 квітня 2014 21:34

"Український грім" виступає за федералізацію Полтавщини

"Український грім" виступає за федералізацію Полтавщини

Учасники цієї організації планують завтра у Полтаві провести акцію по федералізації України. У соціальних мережах поширили відповідну відозву. У ній, зокрема, вказують:

"13.04.2014 р. (неділя) відбудеться повномасштабна акція громадської організації "Український грім": - За федералізацію області; - Проти нацизму; - За єдність слов'янських народів ; - За контроль чиновників громадськістю".

Акцію планують провести у Полтаві біля Вічного вогню о 16.00.

"Вони сьогодні опівдні планували своє зборище у центрі Миргорода. Люди як почули про це, то вирішили чергувати біля базару, щоб ці покидьки не могли нічого організувати. Ви думаєте, на Полтавщині хтось хоче федералізації? Та спитайте будь-кого про це, то люди вас пошлють на три букви. Ви ж дивіться як усе спланували і однозначно не в Україні, а десь у ФСБ в Москві. Ви ж бачите, що відбувається на Сході. Значить, щось подібне одночасно пробують організувати і в центрі України. У Миргороді нічого не вийшло. Ми з хлопцями домовилися, що завтра електричкою їдемо на Полтаву. Там підтягнуться місцеві студенти та молодь. То ж думаю із путінського грому вийде пшик",– пояснює учасник акцій на київському майдані Андрій Черкас.

Громадську організацію "Український грім" легалізували рішенням Миргородського міськвиконкому у 2009 році. Символом "Українського грому" є розлючений ведмідь.

Нещодавно в "Однокласниках" створили групу під такою ж назвою. Адміністратором групи виступає В'ячеслав Скоков. У Миргороді очолює міську партійну організацію Прогресивної соціалістичної партії України.

Зараз ви читаєте новину «"Український грім" виступає за федералізацію Полтавщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути